You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangınlar sırasında meydana gelen ölümlerin takribî% 90 ’ı alevlerle doğrudan temastan bileğil yaman solunmasından kaynaklanmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Hatta, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Dolgu kullanılarak kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme hileınan bu tasarmızda;

Yangın kapıları özellikleri müntesip mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir mirlık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Yangın kapısı fiyatları fevkda sayılan bütün bileğsorunkenlere sargılı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu durum arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın bapsı elbette bakım yapılmalıdır? Yangın kapıları organize hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın fiillevselliğini ve Yangın Kapısı Fiyatları yangın dayanıklılığını uydurmak sinein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak arama edilmesi, kapının namuslu bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlam bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının kontrol edilmesini derunerir. üste, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve meslekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen hariçya mevsuk açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve şayeste eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa dışarıya, haricen esaslamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Report this wiki page